激光脫毛,你最焦慮什麼

激光脫毛安全嗎?它會引起狐臭嗎?會影響出汗嗎?

冷凍點無痛脫毛是非常安全的,美國食品藥品監督管理局(FDA)、歐洲CE安全認證、中國食品藥品監督管理局(SFDA)權威認證。

成日喺網上見到有人將dermes vs medilase做比較,咁岩見到MediLASE賣廣告可以免費試做激光脫毛,心思思想去試下,點知得到個唔好嘅經歷,兩者服務都差好遠!就算我只係黎試做,dermes會做哂成part,但MediLASE就只係局部篤一兩下。

激光僅在特定的目標群體,皮脂腺和汗腺不含黑色素,因為他們不吸收激光的能量,所以保持良好的狀態,不會引起堵塞汗腺,也不會出現汗水,更不會引起狐臭。

激光脫毛能清潔嗎?

冰點脫毛後皮膚光滑細致,85%的毛發消失。個別客戶仍有少量細發,含有少量黑色素,激光吸收較差,相對來說,激光脫毛治療取得了最佳效果,再也不能用脫毛治療了。

激光永久脫毛中心成行成市,間間都話用laser脫毛最有效,但如果揀錯脫毛中心,分分鍾脫到2046都唔完! dermes 脫毛療程已經有18年歷史,激光脫毛經驗豐富,比起只開咗幾年嘅medilase分別大好多~dermes除咗做到永久效果,服務上貼心好多

3激光脫毛後會再長嗎?

外國標准是一種脫毛治療後,如果可以在很長一段時間(比如3 ~ 5年)沒有明顯的頭發生長,所以這種方法脫毛治療是一個永久性的脫毛方法。

一時唔記得剃毛,影相舉高手就尷尬囉.. 所以dermes 脫毛專家就幫到你~ dermes激光脫毛以12mm超細機頭,配合TKS脫毛技術,追蹤毛毛內嘅黑色素,underarm呢啲彎位都脫得乾乾淨淨,以後影相都唔使用美圖秀秀P走毛毛啦~

冰點脫毛的核心技術屬於這類處理。對於我們黃人來說,冰點脫毛的核心技術可視為“永久”,治療後頭發基本不再生長。

4激光脫毛不能疼痛嗎?

dermes 脫毛以TKS技術追撃毛囊黑色素,不傷皮膚,配合3重cooling,敷冰、搽gel、吹凍風,錫住你嘅肌膚~整個脫毛療程都唔會用到化學冷凍劑,天然安全!女人,係可以愛靚又愛命架!Tina就試咗dermes 激光脫毛嘅效果,黑色毛毛走哂啦~

真痛苦!冰點脫毛的核心技術是一項革命性的創新技術,雙脈沖的專利技術,專利白寶石探針,同步冷卻技術專利,三方,使整個處理過程冰BingLiangLiang,非常舒適,純XiangShouXing永久性脫毛。

相關文章:

所有脫脫更健康嗎?並不是哦

脫毛為什麼這麼火

輕松脫掉多餘的毛發

影響脫毛效果的因素有哪些

OpT脫毛的優勢與術後保養