《一試Megeve Beauty隔空無針埋線好唔好》首爾9家塑形醫院專用隔空無針埋線 – 抗引力微雕埋線槍

歳月不堯人,即使樣子生得年輕⋯⋯但到了這個年紀,總會在臉上看到膠原流失,開始鬆弛了!

自兩年前起,已經開始每年一次的強效Hifi⋯⋯不過⋯⋯每次總要鼓氣勇氣⋯⋯因為有效就要痛!

今次就去Megeve Beauty試試佢哋好唔好。

我聽聞唔少人話Megeve Beauty好好,尤其係佢咃皇牌隔空無針埋線 - 抗引力微雕埋線槍⋯⋯過程安全無痛,又可媲美強效儀器,

8效隱形埋線槍是隔空無針埋線的一種,相對於坊間其他隔空無針埋線療程,這個抗引力微雕埋線槍是一部有9家塑形醫院也使用的儀器,絕對是值得信賴的。

來到Megeve Beauty沙田分店,感到非常舒適。

 

休息室也不錯。

 

Megeve Beauty 獨有超強隔空無針埋線技術【抗引力微雕埋線槍]無創的去皺紋神器,有效去除眼紋,無針・無創提升輪廓,踼走歲月痕跡。

一部儀器,8大強效:埋面鬆,埋頸鬆,埋眼角鬆,埋腮線鬆,埋皺紋,埋雙下巴,埋毛孔,埋蘋果肌。

配合【2019密點式】輸出,無論3.5mm/4mm/4.5mm皮膚筋腱層也可直達,無針又無創的專利醫學級能量隱形線同時在皮膚不同層面建造強力網狀棚架,刺激及鞏固再拉緊整個鬆弛部位,也促生膠原蛋白與彈力纖維,達成360度的5年緊緻青春!可謂最強的隔空無針埋線!

潔面後⋯⋯便開始8效隱形埋線槍療程了。過程相比一般隔空無針埋線的酸軟感大一些,但就沒有痛的感覺。 整個過程大約半小時左右便完結,之後再敷上保濕面膜就OK了!

 

隔空無針埋線效果即時顯現,仲十分明顯!

可以看到眉骨及蘋果肌提升同時蘋果肌也飽滿了。除此之外,腮線也明顯了!

 

虎紋減淡,同時面部鬆弛的位置也收緊了!

 

做完隔空無針埋線後,治療師貼心提醒回家要多用保濕面膜,越保濕,效果越好越持久。

如果你都想知道Megeve Beauty隔空無針埋線好唔好,就親身去試下啦!

*********************

免責聲明:

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。

如需協助或希望獲得更多有關產品資訊請直接聯絡該品牌查詢或尋求相關專業意見。

如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

希望大家喜歡我的分享!

歡迎邀稿合作試用出席活動產品推廣

Thanks

Contact Email csiuwan98@gmail.com

時尚女遊Facebook Page  一個屬於女生的時尚遊樂園

https://www.facebook.com/trendsplayground/

Mon私家屋Facebook Fan Page

https://www.facebook.com/welcometomonprivatehouse/

Mon私家屋@Blogspot

http://welcometopmonprivatehouse.blogspot.hk

Mon私家屋@She.come Page

http://blog.she.com/welcometopmonprivatehouse

Mon私家屋@BeautyExchange Page

https://www.beautyexchange.com.hk/blog/Mon%20私家屋

Mon私家屋@Girlssss Page

https://girlssss.com/author/mon-chan/

Mon私家屋@WordPress

https://monprivatehouse.wordpress.com/

Instagram

https://instagram.com/monprivatehouse

Mon私家屋@Weibo

http://weibo.com/u/3925752629?topnav=1&wvr=6&topsug=1&is_hot=1#_loginLayer_1486726466035

Mon私家屋@小紅書

https://www.xiaohongshu.com/user/profile/5b2690ef11be10460be473fe?xhsshare=CopyLink&appuid=5b2690ef11be10460be473fe&apptime=1564307551

YouTube Channel

https://www.youtube.com/channel/UCe0HJ8aVIY4Bl78jVba_Glg