肌膚都要做運動★NU SKIN LumiSpa★用一次已改善膚質

做咗半年全職媽媽,24x7全天候湊仔做家務,嗰種攰係好想狂做運動嚟令人回復精神。加上個人老咗,膚質好明顯冇之前咁好。 亦咁啱見到我嘅facebook朋友力推呢部機美國品牌♡NU SKIN, ageLOC® LumiSpa 新動透亮機♡,主打「肌膚都要做運動」,當然要試下啦!

LumiSpa係洗面機,利用首創獨家專利「微脈動反旋科技」,達至一機雙效嘅煥膚淨化功能,2分鐘改善膚質。



用LumiSpa洗面,最好配合埋LumiSpa新動淨膚露,發揮最大潔面功效。跟機配件有機座同插蘇,洗面機機身纖巧,插蘇亦很迷你,方便拆件及收藏,去旅行都可帶埋去, 貼心方便。

 




LumiSpa潔淨功能超好,能徹底卸妝之餘,亦可深層清潔毛孔及面部按摩,喺屋企都有做spa嘅效果。
護膚導頭採用銀離子醫學級矽膠,溫和去角質,不傷肌膚及幫助促進後續護膚品的吸收,呵護肌膚。加上矽膠不易發毛及藏細菌,更加衛生。

 

清洗非常容易,拆出來直接沖水,之後風乾就可以了。





 
洗面時先將LumiSpa新動淨膚露在濕潤嘅手上輕輕打圈

將LumiSpa機放在面上來回推動即可,無需施力,因部機預設嘅獨特旋轉頻率,可徹底清潔毛孔深處嘅油脂同污糟嘢。

 



 

用時皮膚無拉扯感,非常舒服。如果稍為用力,LumiSpa會自動暫停以免加重皮膚壓力。心情放鬆咁在面上來回推,就可深層清潔,非常爽!

以為咁樣深層清潔後塊面會好乾,出奇地又唔會,之後再沖完涼先進行護膚程序都唔覺得乾。

最開心係第一次用,已明顯見到面色亮白起嚟,毛孔亦細緻咗!再者,震動洗臉嘅方法好似同肌膚做運動,幫助維持健康肌膚蛋白,達至煥膚效果。2分鐘就見到效果,太驚喜啦!


每日用4分鐘就可同塊面做spa抗衰老,實在太爽,值得推薦呀!

 

 

NU SKIN 網站: http://www.nuskin.com
熱線電話:(852) 2837 7700


謝謝收看~請多多指教喲~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歡迎邀請合作試用及出席活動
★朱迪☆
www.facebook.com/JudysWonderland 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~