Book左 Derma 21 Medical Robolex雙腿減肥,諮詢完感覺良好,唔係黑店

好耐之前就已經見過Derma 21 Medical 既Facebook廣告,之後就一直都keep住見到佢地d廣告。成日都聽人講佢地D野真係好抵,又唔係黑店,服務態度又好好,但多數做脫毛既,我又無咩需要,所以一直都無join佢地d療程。
到最近,終於見到佢地又有新promotion推出左,除左脫毛仲有減肥呀,正!
基於師奶仔心態,貪下小便宜既我就毫不猶豫咁去左Facebook 到登記試做減肥。

超有效率地咁約左Derma 21 Medical旺角雅蘭旗艦店,又近我屋企大角咀,做療程前我仲去M記食左個漢堡包餐,然後帶住個愉快既心情上去。去到填左form就做諮詢,顧問幫我做左脂肪分析先,我體脂率係29.3%,都唔係好差姐,但脂肪就集中哂係個肚同patpat到,真係我人生一大苦惱。療程過程好簡單,一部機分4段超聲波溶解及分解脂肪,時間每邊腿只係15分鐘,雙腿共30分鐘,所以我lunch time黎減肥都仲可以。

第一步先以超聲波打散底層脂肪,期間感覺暖暖的,耳朵會聽到些V V聲,是超聲波的聲音,屬正常。

第二步是雙極及多程射頻治療,熱力滲入底層皮膚,加速脂肪排出體外。

第三及第四步以負壓吸力修腿部線條,其實有些痛的,好似吸吮肥肉的一樣,將大腿脂肪摵走,爆脂要忍耐一下痛楚。
另外經過些淋巴位真是痛的,因為我長期坐著淋巴塞著,但痛楚的程度可接受,最緊要要跟治療師溝通,有些客人習慣了反而會覺得很舒服。

最後,Derma 21 Medical顧問針對我面對緊既問題,完全無hard sell下幫我度身訂造左一個次數Plan,跟住就走左lu,返屋企途中行過M記想買多個麥旋風先番屋企,但諗一諗頭先d數字同事實後,我真係唔敢再食。